Републичко такмичење ТИО

Почетна Настава Библиотека Нови линкови
Нови линкови
Драги ученици,
Ево још неких занимљивих садржаја које можете погледати током вашег слободног времена, али и садржаја који вам могу помоћи у учењу.
Библиотекарка
Препорука за дигиталне колекције књига на српском језику које можете читати путем Интернета:
Дигитална народна библиотека Србије:
Српска дечја дигитална библиотека
Антологија српске књижевности:
Претражива дигитална библиотека:
Претраживач културног наслеђа Србије (основне информације о дигитализованом културном наслеђу и приступ интерактивној мапи установа културе на територији Републике Србије.)
ПОЗОРИШТЕ И БИОСКОП
Народно позориште у Нишу - Народно позориште Ниш је одлучило да направи online репертоар како би гледаоци путем линка могли да погледају неке од најбољих и најгледанијих представа нишког театра.
Материјали Југословенске кинотеке доступни су на каналима YouTube и Vimeo. На званичној YouTube страници Кинотеке сви заинтересовани могу бесплатно да виде одабране инсерте из богатог фонда ове институције културе, филмове које се баве историјом, етнологијом, културом. Филмови из фонда Југословенске кинотеке који сведоче о бурним и славним данима Првог светског рата доступни су свим заинтересованим бесплатно на веб платформи European Film Gateway, као и на званичном Vimeo профилу Југословнеске кинотеке.
МУЗЕЈ
Народни музеј Панчево– На сајту је изабрано и представљено благо које се налази и депоима панчевачког Музеја а које посетиоци до сада нису имали прилику да виде. Поред галерија свих одељења Музеја, сајт има и виртуелну туру – шетњу по музеју. Сваки предмет прати текст, где се осим назива могу добити и додатне информације.
МАШТАОНИЦА И ШКОЛИЦА
Финтин је едукативна платформа и ТВ серијал који обједињују машту, игру и знање. Намењен је како малишанима узраста од три до девет година, тако и ученицима првих разреда основне школе и њиховим родитељима.
Финтин свет је испуњен словима и бројевима, бојама и нотама, питалицама и слагалицама, играма и оригиналним причама, знањем и авантурама...
СуперШкола
СуперШкола је намењена ђацима 5-8. разреда за лакше и квалитетније учење од куће. Садржи око 700 видео лекција из 4 предмета, 1500 поступно решених задатака, 1300 питања у тестовима знања и још много тога.
The Englis Book
Дигитални садржаји одобрених уџбеника за енглески језик за основне школе, издавача The Englis Book, доступни су за бесплатно гледање.
British Council
LearnEnglish- тестирајте ниво знања енглеског а затим га унапредите кроз лекције, вежбања из граматике и остале активности.
LearnEnglish Teens - сајт где тинејџери уче и вежбају енглески кроз занимљиве теме иѕ света музике, филма, науке и још много тога
LearnEnglis Kids- портал за клинце и њихове родитеље да се заједно забаве и уче енглески кроз песмице, игрице и остале забавне активности
 

Распоред наставе

raspored-nastave-baner-veci

Летопис

letopis

Школски документи

skolski_dokumenti

Галерија слика

galerija_slika

По њему носимо име

sterija popovicПоследње вести

Најчитаније

Наша локација


Сва права задржана: Основна школа "Јован Стерија Поповић", Вршац. Израда сајта: Учасофт.